SİNOP / MERKEZ - Sinop Halk Eğitimi Merkezi

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TANITIMI

Milli Savunma Üniversitesi sınav sonuçlarının açıklanması ardından başlatılan tanıtım buluşmalarından biri de kurumumuzda gerçekleştirildi.

Kurumumuzun konferans salonunda 15.04.2024 tarihinde ilimiz ortaöğretim öğrencilerine yönelik Milli Savunma Üniversitesi tanıtım programı yapıldı. Etkinlik kapsamında MSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar SALMAN, MSÜ Hava Harp Enstitüsü Müdürü Hava Pilot Tümgeneral Yaşar KADIOĞLU, MSÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Albay Ahmet ERDOĞAN, Deniz Albay Esed RÜSTEMOV öğrencilerimizle buluştular. Üniversitenin öğrenci seçme ve eğitim sistemiyle ilgili bilgiler verip askeri bir kariyerin kendilerine kazandıracağı değerler ve imkanları ortaya koydular. Tanıtım sırasında izletilen video ve görseller kadar kıymetli hocalarımızın kendi hayat hikayelerinden paylaştıkları anılarının da öğrencilerin çok ilgisini çektiği görüldü.

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 11:54 - Görüntülenme: 105